ledenpagina video's

Hoe werkt het ? Als betalend lid van de videopagina's van SPW-media heeft  

u toegang tot alle gefilmde grasbaan en speedway wedstrijden van de VTBM en KNMV. Volledige wedstrijden met alle verreden series en finales die vaak enkele dagen na de wedstrijd al online staan. Van de allerkleinste toppertjes in de dop tot en met de internationale grasbaan, speedway en ijsspeedway wedstrijden. Alles gefilmd in Full HD en met de grootste zorg gemonteerd en verwerkt. Velen kennen de beelden al van voorgaande seizoenen. 

 

Een lidmaatschap word aangegaan voor de duur van 1 jaar en kost 50,00 euro. U krijgt dan een uniek wachtwoord en kunt alle wedstrijden van 2015 tot en met heden  terug kijken. Tijdens het seizoen wekelijks nieuw beeldmateriaal !  Aanmelden kan via het tabblad CONTACT welke u in het menu kunt vinden.

                                                      

 

On the member page you can find all the grass-track and speedway videos of all the KNMV and VTBM races in Holland, and some races in Germany. (2015 till now) The complete events are recorded. You can join it for 50 euro a year. You become a personal password. Please send a mail (contact page) for further information.

De techniek staat niet stil. Om de mooist mogelijke beelden voor u te kunnen maken zijn wij in juni 2021 overgestapt van onze professionele Full HD camera naar een professionele 4K UHD. Wederom van het merk Panasonic, vanwege zijn snelle focus en bewezen betrouwbaarheid. Ook de laptop om de beelden te verwerken en monteren is ge-update naar een snelle en krachtige versie. Hoewel 4k al steeds meer de norm wordt, hebben nog niet alle leden geschikte apparatuur om 4K beelden vloeiend te kunnen zien. Daarom hebben we ervoor gekozen de beelden in 4K op te nemen en te downscalen naar Full HD bij de upload. Dit heeft als voordeel dat de beelden wel scherper zijn, maar op de wat langzamere apparaten nog wel vloeiend te zien zijn. Alle 4K materiaal wordt opgeslagen om in de toekomst te kunnen uploaden of aan te bieden op een USB stick aan de leden die geschikte apparatuur hebben om deze te kunnen weergeven. Vanaf nu is het mogelijk messcherpe beelden aan te bieden op schermen groter dan 2 meter diagonaal !

volgende evenement: